onsdag 18. september 2013

Høsthagen. Still going strong:)

En lite fotoseanse i høsthagen vår

  
Denne hvite Floxen heter David

Har lagt takstein rundt bedet 
  

Hønsehuset med kveldshimmel.

Jeg er veldig glad i Flox for de pynter veldig opp i hagen på sensommeren. For ikke å snakke om hvor godt de dufter når man tar inn en liten bukett. 

Knall rosa varaint. 

Disse husker jeg ikke navnet på. 


I frukthagen har jeg en krok avsett til noen bær og urter.
 Hageblåbæra har fint bladverk om høsten. Til høyre er det bjørnebær

Persillen er like fin enda

Og Oreganoen likeså. 

I kjøkkenhagen står Purren rak enda, men resten ser litt stusslig ut nå. Men jeg har hatt egen salat flere dager i uka hele juli og august.Var mest fornøyd med plukksalaten i år også:) Fordi den smaker godt og kan plukkes allerede som ung. Slipper å vente på at de skal knyte seg. Blir garantert det og sukkererter i kjøkkenhagen neste år også, men da må jeg skifte plass ettersom det er planer om å anskaffe oss høner igjen. 

Bedene ved inngangen 


 Mor er så lei av Georginene sine,og da står jeg med vidåpne armer og tar imot. Har fordelt de litt nå første vinteren ,så vi er sikker på at jeg har en egnet plass for oppbevaring. Hadde vært synd å tatt livet av alle. 

  


Denne Azaliaen fikk vi til jul. Den har vært grønn helt siden den blomstret av i vinter. Jeg plantet den ut i juni og den har blomstret mer eller mindre hele sommeren. Har krukke klart til den når det begynner å bli kaldere. Da må den nok i hus igjen om vi skal ha glede av den lengre.  

Denne Inkaliljen trodde jeg hadde bukket under i kjelleren. Det spirte tynt fra en knoll i vår. Det skulle man ikke tro når man ser den nå.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar